Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Μεγάλος τυπάρας - Έκανε το απίστευτο: Μοτοσικλετιστής ρολάρει πάνω σε...λίμνη με μηχανή αψηφώντας την βαρύτητα

Αποτέλεσμα εικόνας για Μοτοσικλετιστής λίμνη

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που ένας τολμηρός μοτοσικλετιστής οδήγησε την μηχανή του στην τρίτη μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας.

19 Απριλίου 2018

Ο Λούκα Κολόμπο από το Μιλάνο έκανε το παγκόσμιο ρεκόρ για την μεγαλύτερη απόσταση που έχει γίνει με μηχανή σε γλυκό νερό στις 31 Ιουλίου 2017. Για πετύχει αυτόν τον άθλο ο Λούκα οδήγησε από την πόλη Γκραβεντόνα μέχρι την άλλη μεριά της λίμνης Κόμο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μοτοσικλετιστής λίμνη

Η απόσταση είναι περίπου 5 χιλιόμετρα. Μαζί του είχε μόνο μια συσκευή που μπορούσε να γίνει σωσίβιο. Για να διασχίσει τα 5 χιλιόμετρα χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά.

Ο Λούκα είχε μια μηχανή Suzuki RMZ 450 που είχε υποστεί ειδικές προσαρμογές από την Vercar Moto για να μπορεί να αντέξεις τις πιέσεις. Μετά τις προσαρμογές το μόνο που έπρεπε να κάνει ο Λούκα για να διασχίσει την λίμνη ήταν να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα στα 75 χιλιόμετρα.

Ο Λούκα είχε προγραμματίσει να κάνει αυτή την προσπάθεια τον περασμένο Ιούνιο, αλλά το ανέβαλε λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Το βίντεο που τραβήχτηκε από σκάφη που ακολουθούσαν τον μοτοσικλετιστή τον δείχνουν να διασχίζει μόνος του την λίμνη. Παρά τις αναταραχές ο Λούκα κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να φτάσει στην άλλη όχθη της λίμνης σε 5 λεπτά.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου