Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ένα αναψυκτικό με μέλι από την Κρήτη και λεμόνια από την Σικελία


Πηγή έμπνευσης της συνταγής είναι το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους “γιατροσόφι”, δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι.

Κώστας Χρυσός, 27 04 2018

Πέρυσι τα δύο αδέλφια, ο Μάνος και ο Νικόλας Σμυρλάκης ήταν στην 5αδα των νικητών του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότας (νυν Envolve Greece Award) για ένα αναψυκτικό που για εκείνους θα ήταν «ο τέλειος συνδυασμό του σύγχρονου τρόπου ζωής και της παραδοσιακής κληρονομιάς». Φέτος, παρουσίασαν το νέο προϊόν που ακούει στο όνομα: ΝΟΜΑΔΑ Honey Soda.


Δύο αδέλφια, ένα νέο προϊόν με παρελθόν. Ο Μάνος και ο Νικόλας Σμυρλάκης προερχόμενοι απο τον χώρο του ελληνικού αποστάγματος με τα Roots Liqueurs (Mastiha, Tentura, Rakomelo, Herb Spirit) πριν ένα περίπου χρόνο στη τελική φάση του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας 2017 βρέθηκαν στην 5αδα των νικητών δεσμευόμενοι να παρουσιάσουν ένα νέο φυσικό ανθρακούχο ποτό. Πρόκειται στην ουσία του για ένα καινοτόμο ανθρακούχο μη-αλκοολούχο ποτό, που ακούει στο όνομα NOMAΔΑ Honey Soda.

Πηγή έμπνευσης της συνταγής είναι το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους “γιατροσόφι” ,δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι.

«Πηγή έμπνευσης της συνταγής είναι το αυθεντικό, σπιτικό, υγιεινό και γνώριμο σε όλους “γιατροσόφι” ,δηλαδή νερό με μέλι και λεμόνι, που “ταξίδεψε” από την αρχαία Ελλάδα ως κομμάτι της Πυθαγορείου διατροφής, την αρχαία Αίγυπτο και Κίνα, μέχρι τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, άλλοτε ως φυσικό τονωτικό που συναντάται σε νομαδικές φυλές, είτε για τις ιδιότητες του και τα οφέλη για την υγεία» μας εξηγούν τα αδέλφια. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου