Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Οι 4 Πατρινοί που κάνουν τον γύρο της Ιταλίας με αμάξι και μοιράζονται τις εικόνες και τις εμπειρίες τους στο facebook - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ένα πραγματικά όμορφο και φρέσκο πρότζεκτ

Φωτογραφία του χρήστη Ο γύρος της Ιταλίας σε 12 μέρες.

Οι 4 Πατρινοί που κάνουν τον γύρο της Ιταλίας με αμάξι και μοιράζονται τις εικόνες και τις εμπειρίες τους στο facebook - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ  Ένα πραγματικά όμορφο και φρέσκο πρότζεκτ.

Θάνος Νασόπουλος, 29 04 2018

Μια παρέα τεσσάρων νέων Πατρινών έφυγε την περασμένη Τετάρτη για να κάνει τον γύρο της Ιταλίας σε 12 μέρες.

Αποφάσισε ωστόσο να μοιραστεί αυτό το πανέμορφο ταξίδι με τον κόσμο, αφού κάθε μέρα θα δημοσιοποιεί ένα βίντεο και φωτογραφίες από τις πόλεις και τα αξιοθέατα που επισκέπτεται. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε και μια σελίδα στο facebook για να αναρτά σε καθημερινή βάση το υλικό της.

                      Αποτέλεσμα εικόνας για Οι 4 Πατρινοί που κάνουν τον γύρο της Ιταλίας με αμάξι και μοιράζονται τις εικόνες και τις εμπειρίες τους στο facebook - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος και ο Αγαθάγγελος ξεκίνησαν από το λιμάνι της Πάτρας με πρώτη στάση την Ανκόνα, ενώ μέχρι τώρα έχουν ήδη επισκεφτεί τη Μπολόνια, τη Βενετία, τη λίμνη Κόμο και το Μιλάνο. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ακόμα πολλές πόλεις, ενώ όπως αποκάλυψαν και στο promo βίντεο τους, θα περάσουν και λίγο από την Ελβετία και τη Γαλλία.

Την παραγωγή των βίντεο έχει αναλάβει ο ένας εκ των τεσσάρων, ο Κωνσταντίνος Λιόπετας, ο οποίος όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας καταφέρνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ένα πραγματικά φρέσκο και όμορφο πρότζεκτ, το οποίο μάλιστα υποστηρίζει και η ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ Lines.

Τα υπόλοιπα στην επίσημη σελίδα τους "Ο γύρος της Ιταλίας σε 12 μέρες" στο facebook:

Το promo βίντεο:

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου