Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Με τραγούδι με μήνυμα για τους μετανάστες, η Ιταλία φέτος στην Γιουροβίζιον -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την πρόβα

Το ερμηνεύουν οι Ermal Meta και Fabrizio Moro 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ermal Meta και Fabrizio Moro

Eνδιαφέρουσα στη φετινή Γιουροβίζιον και το κυριότερο με επίκαιρο νόημα περί μετανάστευσης και ταλαιπωρίας των χιλιάδων μεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν στην Ευρώπη μέσω Ιταλίας και Ελλάδας, είναι η συμμετοχή της γειτονικής Ιταλίας, η οποία ως Big 5 θα εμφανιστεί απευθείας στον μεγάλο τελικό το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

04/05/2018 

Οι φετινοί εκπρόσωποι της γειτονικής μας χώρας, Ermal Meta και Fabrizio Moro έκαναν ήδη την 1η τους πρόβα στη σκηνή της Λισαβόνας ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στη σκηνή αναμένεται να εμφανίζονται ως γραφικά στίχοι του τραγουδιού τους σε 15 διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσα τους και ελληνικά, κάτι που είδαμε και στο προωθητικό τους βίντεο κλιπ.

Ο Ermal Meta θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στιχουργούς της νεότερης γενιάς στην Ιταλία με 8 πλατινένιους δίσκους τα τελευταία 5 χρόνια ενώ ο Fabrizio Moro έχει πάρει μέρος στο περίφημο Φεστιβάλ του Sanremo το 2007, 2008, 2010 και πέρυσι το 2017. Φέτος οι Ermal Meta και Fabrizio Moro διαγωνίστηκαν παρέα στο Φεστιβάλ του Sanremo και νίκησαν.

Το τραγούδι με το οποίο εμφανίζονται στη φετινή Γιουροβίζιον λέγεται «Non Mi Avete Fatto Niente» με έντονο το ανθρωπιστικό και αντιπολεμικό μήνυμα.

Η Ιταλία θα ψηφίσει στον 2ο ημιτελικό.

Το βίντεο είναι από το eurovision.tv.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου