Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Πάθος, πόθος, έρωτας, φόνος στο τρέιλερ του «A Bigger Splash»

Πέντε χρόνια μετά το «Είμαι ο Έρωτας», ο σκηνοθέτης Λούκα Γουντανίνο συνεργάζεται ξανά με την Τίλντα Σουίντον σε ένα ερωτικό δράμα με τίτλο «A Bigger Splash».
Πάθος, πόθος, έρωτας, φόνος στο τρέιλερ του «A Bigger Splash»

Δείτε εδώ το τρέιλερ
Τότε στο «Είμαι ο Έρωτας» το 2009, ο Λούκα Γκουαντανίνο είχε βάλει την Τίλντα Σουίντον ως αντικείμενο του πόθου ενός μικρότερου άνδρα, ενώ τώρα 6 χρόνια αργότερα την τοποθετεί στη μέση ενός ερωτικού...τετραγώνου.
Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία ενός ζευγαριού Αμερικανών, του Πολ και της Μαριάν (Ματίας Σέναρτς του «Σώμα με Σώμα» και η Τίλντα Σουίντον) που φτάνουν στην Ιταλία για να περάσουν τις διακοπές τους, θα μετατρεπεί σε...ερωτικό εφιάλτη, όταν εκείνη θα καλέσει τον πρώην εραστή της με την ανήλικη κόρη του (Ρέιφ Φάινς και η περιζήτητη Ντακότα Τζόνσον των «50 Αποχρώσεων του Γκρι»), οδηγώντας τις σχέσεις τους στα άκρα.
Η ίδια η Σουίντον, ενθουσιασμένη από την δουλειά του Γκουαντανίνο στον «Έρωτα», τον οποίο είχε χρηματοδοτήσει, είπε το ναι πολύ πριν ολοκληρωθεί το καστ της ταινίας. Το «A Bigger Splash», βασίζεται στην κλασική «Πισίνα» του Ζακ Ντερέ με τον Αλέν Ντελόν και τη Ρόμι Σνάιντερ, και έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

H ταινία θα προβληθεί στις 4/8.

Από τον Πάνο Γκένα
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου