Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Pitti Uomo: Δείτε φωτογραφίες από την street πασαρέλα της μεγαλύτερης καλοκαιρινής έκθεσης μόδας στην Ιταλία

Η όμορφη Φλωρεντία γίνεται το κέντρο της παγκόσμιας προσοχής για την ανδρική μόδα καθώς δημοσιογράφοι, buyers, fashion bloggers και κάθε είδος fashionisto συρρέουν από όλο τον πλανήτη. H διεθνής έκθεση Pitti Immagine Uomo, είναι το μεγαλύτερο, καλοκαιρινό, εμπορικό γεγονός αντρικής μόδας που κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.
Pitti Uomo: Δείτε φωτογραφίες από την street πασαρέλα της μεγαλύτερης καλοκαιρινής έκθεσης μόδας στην Ιταλία - Κεντρική Εικόνα

Οι δρόμοι της φινετσάτης Ιταλικής πόλης γεμίζουν από καλοντυμένους influencers που από τη μία καθορίζουν ό,τι θα δεις την επόμενη σεζόν στα μαγαζιά, και από την άλλη παρέχουν άφθονο φωτογραφικό υλικό για τα μεγαλύτερα fashion blogs του κόσμου.
Και φέτος, οι Ιταλοί έδωσαν μαθήματα street style με το δικό τους εκκεντρικό στιλ. Είδαμε κλασικά, sur mesure κοστούμια, δερμάτινα loafers, αρκετά κοσμήματα και sleek attitude, ενώ τα μοντέλα και οι ξένοι επισκέπτες προτίμησαν πιο urban ρούχα, ολοκληρώνοντας έτσι ένα εντελώς αναπάντεχο παζλ μόδας.

Αναδημοσίευση: 

Πηγή: Toratora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου