Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince πρωταγωνιστούν στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο

Ακυκλοφόρητα κομμάτια του Prince πρωταγωνιστούν στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο
"Mια μαύρη λιμουζίνα σταματάει στην είδοσο του αριθμού 12 στη Via Gesù, ή αλλιώς "via dell’uomo" στο Μιλάνο. Μια ξανθιά, μικροκαμωμένη γυναίκα βγαίνει με ένα μικρό Τζακ Ράσελ να τη συνοδεύει. Και οι δύο έχουν την αυλή τους. Η Donatella Versace έκανε είσοδο".

Έτσι περιγράφουν οι ΝΥΤ τη συνέχεια της παρουσίασης της αντρικής συλλογής του οίκου για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο πρωί, το πρωί του Σαββάτου, η Donatella Versace είχε αφήσει ελεύθερη στο κοινό την έμπνευση της. Η παρουσίαση μόδας προηγήθηκε από ένα fiml μικρού μήκους από τον Bruce Weber και η καμπάνια όπου πρωταγωνιστούν οι Gigi Hadid και Karlie Kloss.

Η Versace είχε επιστρέψει στην κατοικία του αδελφού της Gianni που σήμερα είναι και τα κεντρικά γραφεία του ιταλικού οίκου που ανέλαβε η μικροκαμωμένη κυρία της ιταλικής μόδας μετά τη δολοφονία του. "Ήταν έτοιμη για τη γιορτή" γράφει οMatthew Scheiner των NYT. "Aλλά όλοι μιλούσαν για τη μουσική" προσθέτει.

Στην Εβδομάδα Αντρικής Μόδας στο Μιλάνο των τελευταίων ημερών ο μύθος του Prince έγινε πρωταγωνιστής. Το soundtrack του οίκου είχε ένα δώρο σε όλους.
"Η Donatella θα ήθελε να χρησιμοποιήσει την περίσταση ως μια ευκαιρία για να μοιραστεί την απίστευτη μουσική από έναν αγαπημένο φίλο που της λείπει πολύ" γράφει ένα σημείωμα από την εταιρία και έτσι, καθώς τα μοντέλα, τα αγόρια και τα κορίτσια του οίκου για εκείνη τη στιγμή φορούσαν σημιουργίες με αναφορές στο στιλ του τραγουδιστή, τα ηχεία έδωσαν στον κόσμο ακυκλοφόρητα τραγούδια του και αυτό ήταν η είδηση που απασχόλησε το Μιλάνο -και όλους πέρα από αυτό.

Δείτε εδώ το βίντεο:
Πριν τον θάνατο του, τον Απρίλιο, ο Πρίγκιπας είχε μιλήσει με την ίδια. Η απουσία του από την παρουσίαση του οίκου τον Ιανουάριο δεν φάνηκε ύποπτη στην Donatella που ήταν εμφανώς συγκινημένη. "Δεν είχα ιδέα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά" είπε στην εφημερίδα.
Στο soundtrack του σόου ακούστηκε μια ακυκλοφόρητη διασκευή του "Kiss" και δύο τραγούδια που έγραψε ο Prince για την ίδια και τον οίκο της. "Μου έστειλε αυτά τα τραγούδια περίπου πέντε μήνες πριν" είπε η Versace.
"Μου έστελνε μουσική όλη την ώρα. Οι άνθρωποι αναζητούν το θησαυροφυλάκιο με τα ακυκλοφόρητα κομμάτια του. ΕΓΩ είμαι αυτό!" είπε η Donatella Versace.

Λουκάς Καρνής 
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου