Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Το Νο1 τραγούδι στην Ιταλία θέλει να κατακτήσει και την Ελλάδα

 Αποτέλεσμα εικόνας για Το Νο1 τραγούδι στην Ιταλία θέλει να κατακτήσει και την Ελλάδα

Ο Mihail καταφέρνει να μας πάει ένα μαγευτικό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι, ενώ γοητεύει όλο και περισσότερες χώρες.

04 05 2018 

Το «Who You Are» του Mihail βρίσκεται στην κορυφή του Airplay Chart της Ιταλίας αυτή τη στιγμή.

Το τραγούδι έχει σκαρφαλώσει επίσης στο No5 του iTunes chart, στο Νο9 του Shazam Chart και το video clip παίζει συνεχόμενα στο «MTV» και το «VH-1»

Το «Who You Are» ακολουθεί την ίδια συνταγή επιτυχίας με τα προηγούμενα singles του Mihail, ο οποίος διοχετεύει τα συναισθήματά του και τις προσωπικές εμπειρίες του σε αυτό το τραγούδι το οποίο έχει φτάσει επίσης στην πρώτη θέση του YouTube και του Shazam στη Ρουμανία.

«Το τραγούδι αντλεί έμπνευση από διάφορες στιγμές της ζωής, όταν κάνεις ένα βήμα πίσω και προσπαθείς να κάνεις αίσθηση με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου. Για εμένα, η τελευταία χρονιά ήταν μια περίοδος προβληματισμού και προσπάθησα να καταλάβω ποιος είμαι και αν είμαι ευχαριστημένος με αυτό», δηλώνει ο Mihail.

Το video clip γυρίστηκε σε ένα παραμυθένιο τοπίο κοντά στην Τρανσυλβανία.

Με ένα ρεφρέν που κολλάει στο μυαλό, το «Who You Are» καταφέρνει να μας πάει ένα μαγευτικό ταξίδι αυτό το καλοκαίρι. Ο Mihail είναι πολύ γνωστός καλλιτέχνης στη χώρα του, τη Μολδαβία, έχοντας ξεπεράσει αθροιστικά τα 50 εκατομμύρια προβολών ενώ διαθέτει και αρκετά No1 singles.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου