Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο οίκος Dolce & Gabbana φωτογραφίζει την καλοκαιρινή του συλλογή στη Μύκονο


Στη Μύκονο φωτογράφισε τη νέα το κολεξιόν για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 ο διάσημος ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana. Το αχτύπητο δίδυμο από την Σικελία, με τα χαρακτηριστικά floral μοτίβα του και τα θηλυκά φορέματα, γέμισε με τις δημιουργίες του τα στενά της Μυκόνου και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

4 Μάϊου 2018 

Το γνωστό brand για τη φωτογραφική εκστρατεία της καμπάνιας, επέλεξε τα σοκάκια αλλά και το λιμάνι στο «Νησί των Ανέμων», προωθώντας παράλληλα την ελληνική κουλτούρα. Τις δημιουργίες των D&G στο ελληνικό νησί φορούν διάσημα μοντέλα, όπως η Anna Zotova και ο Σουηδός Hampus Soderstrom, ενώ την φωτογραφική επιμέλεια της καμπάνιας την έχουν τα αδέρφια Luca και Alessandro Morelli.

Η καμπάνια κυκλοφορεί ήδη στα social media, για την οποία δημιουργήθηκε και το ειδικό hashtag #DGKLovesMykonos. Στην φωτογράφιση συμμετέχουν και «αληθινοί άνθρωποι» – ή #realpeople, όπως λένε και οι D&G σε αντίστοιχο hashtag των αναρτήσεών τους – συνδυάζοντας άψογα την ιταλική φινέτσα με το παραδοσιακό ελληνικό στοιχείο.

Να σημειωθεί ότι οι Domenico Dolce και Stefano Gabbana έχουν δείξει και στο παρελθόν την αγάπη τους για την Ελλάδα, καθώς την επισκέπτονται σχεδόν κάθε χρόνο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ το 2015 είχαν δημιουργήσει μία ολόκληρη κολεξιόν εμπνευσμένη από τα Ομηρικά Έπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου