Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Κρυφοκοιτάζουμε τις πιο σέξι ταινίες της χρονιάς

Αποτέλεσμα εικόνας για Red Sparrow

Έχει αποδειχτεί πολλαπλά στην οθόνη πως όσο εμπορικό είναι το μεγάλο, φαντασμαγορικό θέαμα, άλλο τόσο ενδιαφέρει τους θεατές και εκείνο που κρυφοκοιτάζει από την κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαρας.

Από το Χρήστο Μήτση 

18/10/2017

Το σεξ δεν θα μπορούσε να λείπει λοιπόν από την καινούργια σεζόν, στην οποία η Τζένιφερ Λόρενς «αποκαλύπτεται» πρώτα στη «Μητέρα!» και κατόπιν, με τις φήμες να οργιάζουν για full frontal nudity, στο σέξι «Red Sparrow», όπου υποδύεται μια πράκτορα που «χρησιμοποιεί το σώμα της σαν όπλο»!

Σχετική εικόνα
«Red Sparrow»

Ερωτικές σκηνές που θα συζητηθούν υπάρχουν πολλές στο «LAmant Double», με τους Μαρίν Βακτ και Ζερεμί Ρενιέ (εις διπλούν) να δοκιμάζουν όποια στάση και συνδυασμό μπορείτε να φανταστείτε, αλλά και μερικούς που δεν φαντάζεστε.

Ολόγυμνη εμφανίζεται η Μαριόν Κοτιγιάρ στα «Φαντάσματα του Ισμαήλ» και η εντυπωσιακή Μαριάνα Σπίβακ στο «Χωρίς Αγάπη» του Αντρέι Σβιάνγκιτσεφ, ενώ όσοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τη Μορένα Μπακαρίν έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους στη δεύτερη εμφάνιση του μπαγαπόντη «Deadpool».

Αποτέλεσμα εικόνας για Φαντάσματα του Ισμαήλ
Μαριόν Κοτιγιάρ

Ιδιαίτερα σέξι, χωρίς όμως τολμηρές σκηνές, είναι το gay δράμα «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου», ενώ προχωρημένες λεσβιακές τρυφερότητες ανταλλάσσουν οι Εμανουέλ Σενιέ και Εύα Γκριν στο «Based on a True Story» του Ρομάν Πολάνσκι, όπως και οι Έλι Χάρμπο και Κάγια Γουίλκινς στη «Thelma» του Γιόακιμ Τρίερ.


Αποτέλεσμα εικόνας για Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου
«Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου»

Του Αγίου Βαλεντίνου μην ξεχάσετε το ετήσιο ραντεβού με την Αναστέζια και τον κύριο Γκρέι, οι οποίοι προσπαθούν να ανακαλύψουν πόσο kinky μπορεί να γίνει το συζυγικό σεξ, συνταγή που έχουν ανακαλύψει –με τη στάση «ολική αναισθησία» (πιο weird… πεθαίνεις)– οι Κόλιν Φάρελ και Νικόλ Κίντμαν στο λανθιμικό «Θάνατο του Ιερού Ελαφιού».

Αποτέλεσμα εικόνας για Θάνατο του Ιερού Ελαφιού
«Θάνατος του Ιερού Ελαφιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου