Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Casa Della Fantasia Στο Animasyros


Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων» εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την «Casa della Fantasia» από το Sarmede της Ιταλίας, γνωστό ως «το χωριό της Φαντασίας» και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία επιλογή έργων εικονογράφησης από το «Le immagini della Fantasia 35».

23 07 2018

Η έκθεση με τίτλο «IllustraSyros», αποτελεί ένα πανόραμα με πάνω από 100 εικόνες και βιβλία από όλο τον κόσμο, προσφέροντας μια ευρεία εικόνα του διεθνούς κόσμου της εικονογράφησης για παιδιά. Η έκθεση θα φιλοξενήσει επίσης πολλούς Έλληνες και διεθνείς εικονογράφους, δημιουργικά εργαστήρια και παρουσιάσεις.

Το «IllustraSyros» θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία της Σύρου. Τη διοργάνωση υπογράφει η ομάδα Hundred Worlds, στο πλαίσιο του «Animasyros 11 Διεθνούς Φεστιβάλ + Αγοράς Κινουμένων Σχεδίων», με την υποστήριξη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών» και του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα έργα: http://fondazionezavrel.it/

Γίνε εθελοντής στο «Animasyros11»

Το «Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων» επιστρέφει στη Σύρο για ενδέκατη χρονιά και προσκαλεί τους φίλους του να γίνουν μέλη μιας δυναμικής και δραστήριας ομάδας, δηλώνοντας συμμετοχή ως εθελοντές έως τις 15 Σεπτεμβρίου. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του φεστιβάλ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία «να συνεργαστούν με τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενεργοποιώντας τα ενδιαφέροντά τους και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές τους, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των εγκαταστάσεων και της  φιλοξενίας των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ταινίες κινουμένων σχεδίων από όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν τους δημιουργούς, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τις παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και μοναδικά αναμνηστικά».

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη δήλωση συμμετοχής: http://www.animasyros.gr/indexgr.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου