Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Κοντά στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν! Φεύγει από τη Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο

 Κοντά στη Μίλαν ο Ιγκουαΐν! Φεύγει από τη Γιουβέντους λόγω Ρονάλντο | Newsit.gr
ΦΩΤΟ Reuters 

Η Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ένα "βήμα" από τη δική της μετεγγραφική "βόμβα" για το φετινό καλοκαίρι, αφού εμφανίζεται έτοιμη να ολοκληρώσει το deal με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν! Αποχωρεί από το Τορίνο ο Αργεντινός λόγω και του Ρονάλντο.

27.07.2018

Κοντά στη μετακόμισή του στο Μιλάνο για λογαριασμό της Μίλαν, βρίσκεται πλέον ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για την απόκτησή του.

Μπορεί η «γηραιά κυρία» να έχει κάνει σχεδόν απόσβεση από τη μετεγγραφή του Ρονάλντο μέσω των εμπορικών συμφωνιών και των πωλήσεων της φανέλας του, όμως είναι έτοιμη να πει «ναι» και στα 60 εκατ. ευρώ που της προσφέρουν οι «ροσονέρι» για τον Αργεντινό επιθετικό.

Κι αυτό γιατί με τον Πορτογάλο στην ομάδα, δεν υπάρχει χώρος στην 11άδα και για τους δύο και θα ήταν παράλογο για τη Γιουβέντους να κρατήσει έναν τόσο ακριβό παίκτης για τον πάγκο της. Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport μάλιστα, η μετακίνηση του Ιγκουαΐν στο Μιλάνο θα πρέπει πια να θεωρείται δεδομένη και ίσως αποτελέσει το πρώτο «βήμα» και για την επιστροφή του Μπονούτσι στο Τορίνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου