Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Σείσμος στην Ιταλία - Μαρτυρία Έλληνα: Βγήκαμε στους δρόμους φοβισμένοι!

Σείσμος στην Ιταλία - Μαρτυρία Έλληνα: Βγήκαμε στους δρόμους φοβισμένοι!
"Οι περισσότεροι από εμάς και γείτονες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους φοβισμένοι. Προληπτικά το μετρό της Ρώμης παραμένει κλειστό. Δεν γνωρίζουμε εάν έχουν προκληθεί ζημιές ή αν υπάρχουν τυχόν τραυματίες στην Ρώμη."

Συγκλονίζει η μαρτυρία του Χρήστου Ρέλλια, κατοίκου Ρώμης, ο οποίος διαχειρίζεται τη σελίδα στο Facebook "Ελληνική κοινότητα Ρώμης - "Sapienza" & Dolce Vita" και μίλησε στο NewsIt.gr για τα πρώτα λεπτά, αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό 6,5 ρίχτερ που ταρακούνησε την Ιταλία. Το επίκεντρο εντοπίστηκε λίγο βόρεια της πόλης Norcia, ανάμεσα στις πόλεις Perugia, Macerata, Rieti. {}

Ο κ. Ρέλλιας περιέγραψε τις στιγμές πανικού: "Έγινε αισθητός στην Ρώμη για 4 με 5 δευτερόλεπτα στις 07:41. Κουνιόταν το σπίτι και τα πολύφωτα. Οι περισσότεροι από εμάς και γείτονες Ιταλοί βγήκαν στους δρόμους φοβισμένοι. Προληπτικά το μετρό της Ρώμης παραμένει κλειστό. Δεν γνωρίζουμε εάν έχουν προκληθεί ζημιές ή αν υπάρχουν τυχόν τραυματίες στην Ρώμη. Σίγουρα στις πόλεις Rieti, Macerata, Perugia τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και επίφοβα... Ενημερωνόμαστε συνεχώς, κυρίως από τα Ιταλικά κρατικά μέσα, όπως το RaiNews24".

Ο ισχυρός σεισμός ταρακούνησε την Ιταλία, μόλις τέσσερις ημέρες μετά τις δύο σεισμικές δονήσεις 5,4 και 6,1 ρίχτερ που σημειώθηκαν τα κεντρικά της χώρας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΙΣΕΛ

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου