Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Θεατρική μαγεία και ψευδαίσθηση από τους MOMIX της Ιταλίας

EVOLUTION DANCE THEATER: Electricity/Black&Light
eVOLUTION DANCE ΤΗΕΑΤΕR
Electricity/Black&Light
Θεατρική μαγεία και ψευδαίσθηση
από τους MOMIX της Ιταλίας
Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25 Οκτωβρίου 2106, ώρα 21.00
(ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1)
Με την υποστήριξη του ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ  ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ
Διοργανωτές:
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,  INTERSHOW PRODUCTIONS



Η eVolution Dance Theater είναι μια διεθνώς φημισμένη ομάδα χορού, που δημιουργήθηκε το 2008 στη Ρώμη από τον Αμερικανό Anthony Heinl, πρώην χορευτή και χορογράφο των MOMIX. Ο Heinl είναι διάσημος για τη θεατρική του ευαισθησία και την ικανότητά του να συνδυάζει αριστοτεχνικά  το ανθρώπινο σώμα με τα εντυπωσιακά εφέ, χρησιμοποιώντας ένα συναρπαστικό μείγμα επιστήμης και τέχνης. Με τεχνολογία που ενσωματώνει την ψευδαίσθηση, το βίντεο, τα τολμηρά ακροβατικά, το θέατρο και το χορό, ο Heinl δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο στον οποίο τα αδύνατα γίνονται δυνατά.

Το “Electricity”/Black&Light ,η νέα παράσταση της eVolution Dance Theater, είναι μια “υψηλής τάσης” παραγωγή που “ηλεκτρίζει” την ατμόσφαιρα και τις αισθήσεις. Όπως και στις προηγούμενες παραστάσεις, έτσι και εδώ, το σκηνικό θέαμα είναι ένας δυνατός συνδυασμός χορού, ακροβατικών, θεάτρου, video art, οπτικών εφέ και προηγμένης τεχνολογίας. Ονειρικές εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς διαδέχονται η μία την άλλη, ενώ πυροτεχνήματα, πεφταστέρια, κύματα ωκεανού, λαμπρές αστραπές και απότομες βουνοπλαγιές συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό στο οποίο το φανταστικό συναντά το μαγικό.

Ο Anthony Heinl πειραματίζεται συνέχεια με νέα υλικά και συνδυασμούς στοιχείων, τα οποία προσδίδουν στις παραστάσεις το στοιχείο μεγάλων παραγωγών του Hollywood. Η μαγεία των παραστάσεων του eVolution Dance Theater προέρχεται από μια ιδέα πιο μοντέρνα από το black light theater. Η νέα τεχνική "μαύρου θεάτρου" που αναπτύχθηκε από τον Heinl ενισχύει τον ενθουσιασμό, καθώς οι μορφές μυστηριωδώς επιπλέουν, πετούν, αναπηδούν και εξαφανίζονται.
Πέρα όμως από τη διαρκή αναζήτηση νέων υλικών, ο Anthony Heinl αναζητά πάντα χορευτές με ιδιαίτερη δυναμική, που να είναι εκπαιδευμένοι σε διαφορετικές τεχνικές χορού. Κάθε μέλος αυτής της ομάδας μεταφέρει την δική του εμπειρία και προέλευση, στοχεύοντας σε μοναδικές παραστάσεις που μένουν αξέχαστες σε μικρούς και μεγάλους.

Τιμές εισιτηρίων: 35E (18E*), 30E (15E*), 25E (13E*), 18E (10E*), 10E
*Τιμές εισιτηρίων για μαθητές, φοιτητές, κατόχους κάρτας ανεργίας.

Σημεία Προπώλησης:
www.tch.gr, ticketservices, viva.gr

PER INFO: www.tch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου