Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ο σεισμός φέρνει νέα «ιταλική μόδα» στο Twitter: Το τεστ του φωτιστικού...(βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για φωτιστικο
Τα απανωτά χτυπήματα του Εγκέλαδου στην κεντρική Ιταλία δεν έχουν ευτυχώς -μέχρι νεωτέρας- νεκρούς αλλά έσπειραν φόβο και πανικό, καθώς είναι ακόμη νωπή η καταστροφή του Αυγούστου. Το σοκ μεταφέρθηκε αμέσως στα κοινωνικά δίκτυα, όπου αυτήν τη φορά εμφανίστηκαν απροσδόκητα πολλά βίντεο που προσπαθούσαν να αποτυπώσουν τη δύναμη του σεισμού δείχνοντας τα... φωτιστικά που κουνιούνταν στο ταβάνι....

Στο Τwitter και στο Facebook, μετά το πρώτο μισάωρο του δεύτερου σεισμού τα βίντεο τέτοιου είδους που εμφανίστηκαν ήταν ασυνήθιστα πολλά (με το #terremoto, σεισμός). Tα βίντεο, γυρισμένα με κινητά τηλέφωνα, βρήκαν επίσης το δρόμο τους και στις ιστοσελίδες εφημερίδων και την τηλεόραση (δίπλα στα, παραδοσιακά πλέον, πλάνα από το χτύπημα του σεισμού μέσα σε τηλεοπτικά στούντιο). 



Ο αριθμός όσων πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν να κάνουν ενώ «χόρευαν» σε 5,9 βαθμούς ήταν να ανοίξουν την κάμερα προκάλεσε πάντως και την αναμενόμενη απορία και χλευασμό από άλλους χρήστες. 

«Εάν κατά τη διάρκεια του σεισμού έχεις χρόνο να τραβήξεις βίντεο και να το αναρτήσεις, μην τσεκάρεις στο Facebook το κουμπάκι πως είσαι καλά. Επειδή δεν είσαι καλά» ήταν ένα από αυτά τα σχόλια.



Δείτε εδώ το βίντεο:


Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου