Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση με τα ιταλικά Πανεπιστήμια στην Θεσσαλονίκη


Συνάντηση με τα ιταλικά Πανεπιστήμια στην Θεσσαλονίκη

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΩΡΕΣ 10.00 - 18.00
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ (Μ2)

ΗΜΕΡΙΔΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ

Το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο, έχοντας ήδη διοργανώσει με αξιοσημείωτη επιτυχία τρεις θεματικές εκδηλώσεις το περασμένο διάστημα με σκοπό τη διάδοση των σπουδών στην Ιταλία, θα ολοκληρώσει το φετινό του πρόγραμμα στην Βόρεια Ελλάδα με μια ημερίδα για τις σπουδές στην Ιταλία που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.
Στην εν λόγω εκδήλωση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια, Ακαδημίες καθώς και Ωδεία της γείτονος χώρας. Όλοι οι παραπάνω πανεπιστημιακοί θεσμοί διαθέτουν προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά τμήματα.
Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχτούμε εσάς και τους φοιτητές σας για να απευθύνουμε μαζί ερωτήματα στους αντιπροσώπους των πιο διάσημων ιταλικών πανεπιστημίων όπως το HUMANITAS, το IUAV της Βενετίας, το Πολυτεχνείο του Milano, το IED, το IULM, το NABA, DOMUS ACADEMY, το Πανεπιστήμιο LA SAPIENZA της Ρώμης, το Πανεπιστήμιο TOR VERGATA της Ρώμης,  το Πανεπιστήμιο του URBINO, του SALERNO και της L’AQUILA κ.α.
Στη διάρκεια της ημερίδας όλοι οι αντιπρόσωποι των ιταλικών πανεπιστημίων θα κάνουν μια σύντομη παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουν οι έδρες τους και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να θέσουν τα ερωτήματά τους.
Είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσετε με τα ιταλικά πανεπιστήμια, να λάβετε απαντήσεις και πληροφορίες κατευθείαν από τα ίδια.
Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτή την πρωτοβουλία με την παράκληση να την γνωστοποιήσετε στους σπουδαστές, φοιτητές σας και όπου νομίζετε καλύτερα.

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ)

-
Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2016
Ωράριο: 10.00 - 18.00
Τόπος: Μέγαρο Μουσικής θεσσαλονίκης - ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ (Μ2)
Διοργάνωση: Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών
Σε συνεργασία με: Μέγαρο Μουσικής θεσσαλονίκης
Είσοδος ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου