Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Επιστημονική Εκδήλωση "ΑΘΗΝΑ-ΡΩΜΗ 117-2017 μ.Χ. Αφιέρωμα στον Φιλέλληνα Ρωμαίο Αυτοκράτορα και Αθηναίο Άρχοντα ΑΔΡΙΑΝΟ", την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

 Σχετική εικόνα

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος, και ο Πρόεδρος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Ε.Κ.Π.Α., Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Διονύσιος Κόκκινος, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ 117 - 2017 μ.Χ. Αφιέρωμα στον Φιλέλληνα Ρωμαίο Αυτοκράτορα και Αθηναίο Άρχοντα ΑΔΡΙΑΝΟ»

20/11/2017

Η εκδήλωση που οργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών του Ε.Κ.Π.Α. σε συνεργασία με την Ιταλική Αρχαιολογική Σχολή Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ., στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Την εκδήλωση συντονίζει η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών, ομότιμη καθηγήτρια  της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., Στέλλα Πριόβολου.

Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.

Οι προσκεκλημένοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει μέχρι τις 18:15 μ.μ.. Η επίδειξη της πρόσκλησης είναι απαραίτητη κατά τη είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ:

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου