Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

MASTER ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΣE ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ecampus-Apopsi-Iris.

Η Ιταλία σήμερα καταλέγεται μεταξύ των 8 πιο βιομηχανοποιημένων χωρών και έχει ένα υγειές δίκτυο μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε διάφορα πεδία. Αποτελεί τον πρώτο εμπορικό εταίρο της Ελλάδας σε επίπεδο εισαγωγών και εξαγωγών. Πρωτοπορεί στην μόδα, στον τουρισμό και στην βιομηχανία.

19-11-2017

Του Γιώργου Ποπετσίδη, Υπευθύνου Σπoυδών του Εcampus Università στην Ελλάδα

Η Ιταλία είναι η μόνη χώρα η οποία περιέχει δυο μικρότερα κράτη μέσα στα όρια της: Το ρωμαιοκαθολικό κράτος του Βατικανού και το Σαν Μαρίνο. Σε ακαδημαϊκό επίπεδο έχει επίσης μια ιδιαίτερη θέση, καθώς είναι μια από τις τέσσερις ιδρυτικές χώρες της Διακήρυξης της Μπολόνια, που τώρα έχει τεθεί σε εφαρμογή σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τα πτυχία από την Ιταλία έχουν μια ιδιαίτερη αίγλη, λόγω του επιπέδου εκπαίδευσης που προσφέρουν τα ανώτερα ιδρύματα της χώρας. Τα 58 κρατικά Πανεπιστήμια έχουν πλήρη αυτονομία και δικαιοπρακτική ικανότητα, ενώ τα 17 ιδιωτικά Πανεπιστήμια, τα οποία είναι πλήρως διαπιστευμένα από το Υπουργείο Παιδείας, έχουν ισότιμη νομική αξία. Χιλιάδες Ελλήνων επιλέγουν τα Ιταλικά πανεπιστήμια για τις ανώτερες σπουδές τους.

Το πανεπιστήμιο eCampus παρέχει τη δυνατότητα σε όποιον είναι ήδη πτυχιούχος, να εμπλουτίσει το βιογραφικό του σημείωμα με ένα MASTER Αναγνωρισμένου Ιταλικού Πανεπιστημίου. Αυτά τα MASTER, για τα οποία δεν απαιτείται φυσική παρουσία στην Ιταλία επειδή γίνονται εξ ολοκλήρου on line, πολλά μάλιστα από τα οποία παρέχονται και στην Ελληνική γλώσσα, απευθύνονται σε όσους είναι σε αναζήτηση εργασίας αλλά και σε όσους εργάζονται ήδη, και θέλουν να βελτιώσουν την εργασιακή τους θέση και να προσθέσουν μόρια σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου