Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Εκτός «κάδρου» για την Εθνική Ιταλίας ο Μαντσίνι

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρομπέρτο Μαντσίνι

Η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Ιταλία είναι «ορφανή» καθώς ο Τζιανπιέρο Βεντούρα αποτελεί παρελθόν, την ώρα που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι απορρίπτει το ενδεχόμενο ανάληψης μίας τέτοιας θέσης.

Ο αποκλεισμός της Ιταλίας από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμανε την απομάκρυνση του Τζιανπιέρο Βεντούρα από τον πάγκο της ομάδας, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αναζητά τον αντικαταστάτη του που θα φέρει την «σκουάντρα ατζούρα» και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Το όνομα του Κάρλο Αντσελότι εξακολουθεί να βρίσκεται μεταξύ των υποψήφιων, ενώ η περίπτωση του προπονητή της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι, φαίνεται να «καίγεται» μετά και τις δηλώσεις που παραχώρησε ο τελευταίος προκειμένου να μην αφήσει καμία φημολογία να αιωρείται.

«Δεν είναι έκπληξη που το όνομά μου βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων, αφού βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι προπονητές που έχουν κατακτήσει τίτλους. Αυτή την στιγμή όμως είμαι χαρούμενος στην Ζενίτ, οπότε δεν σκέφτομαι την εθνική. Στόχος μου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρωσίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο 53χρονος τεχνικός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου