Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ο νέος «Captain Iglo» είναι ένας... γοητευτικός και σέξι 55άρης

Δεν μοιάζει πια με τον Άγιο Βασίλη!

Αποτέλεσμα εικόνας για Captain Iglo

Ο Ιταλός πρώην σκίπερ, Riccardo Acerbi θα πρωταγωνιστήσει στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα

Νάνσυ Κουλούρα - 08/01/2018

«Αναβάθμιση» στην κλασική «μασκότ» των ψαροκροκετών Captain Iglo επιφύλασσε η εταιρεία παραγωγής τους, η οποία προσέλαβε πρόσφατα έναν γοητευτικό 56χρονο ηθοποιό για να υποδύθεί τον εμβληματικό καπετάνιο των παιδικών μας χρόνων.

Όπως έγινε γνωστό, από εδώ και στο εξής τον Captain Iglo (γνωστό και ως Captain Birds Eye σε ορισμένες χώρες) θα υποδύεται ο σέξι Riccardo Acerbi, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, η οποία κάνει πρεμιέρα σήμερα.


Ο Acerbi (πρώην καπετάνιος στο επάγγελμα) επιλέχθηκε ειδικά για τη σέξι του εμφάνιση, αφού η εταιρεία παραγωγής των κατεψυγμένων ειδών ήθελε να δώσει ένα νέο προφίλ στον... έμπειρο και θαλασσοδαρμένο γεράκο που ήταν μέχρι σήμερα ο Captain Iglo.

Ο νέος καπετάνιος αντικαθιστά τον Mitch Commins, που πήρε τον ρόλο του «Captain Iglo» πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν 68 ετών.

Mitch Commins


Η αυθεντική «μασκότ» των διάσημων ψαροκροκετών, ο John Hewer, ήταν πολύ διαφορετικός από τον σημερινό γοητευτικό σκίπερ. Ο γλυκούλης γεράκος που είχε επιλεγεί για την καλοσυνάτη του εμφάνιση και το μούσι του που θύμιζε... Άη Βασίλη πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις για σχεδόν τρεις δεκαετίες, από το 1967 έως το 1998.

Πέθανε το 2008, σε ηλικία 86 ετών.

Ο John Hewer

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Acerbi δεν είναι ο πρώτος σχετικά νέος «Captain Iglo» με τον οποίο έχει πειραματιστεί η εταιρεία.

O Thomas Pescod
  

Το 1998, το «πηδάλιο» της διαφημιστικής εκστρατείας ανατέθηκε στον 31χρονο Thomas Pescod, μια κίνηση που θεωρήθηκε αποτυχία και είχε ως συνέπεια την εξαφάνιση του χαρακτήρα από την τηλεόραση για πολλά χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου