Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΡΙΜΕΙΚ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «Suspiria» του Ντάριο Αρτζέντο

suspiria.jpg
Το 1977 ο Ιταλός σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ντάριο Αρτζέντο άλλαξε την «γλώσσα» του κινηματογραφικού τρόμου με την ταινία «Suspiria», ένα μείγμα υπερφυσικού τρόμου, παιδικού παραμυθιού και αστυνομικού θρίλερ, βασισμένου χαλαρά στις «Τρεις Μητέρες» του Thomas de Quincey.
 To «Suspiria» κατόρθωσε να γίνει cult και κλασσική ταινία ταυτόχρονα και να θεωρείται το απόγειο της καριέρας του Ντάριο Αρτζέντο. Και σήμερα οι απανταχού φανς της ταινίας βρίσκονται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη: ετοιμάζεται το ριμέικ της ταινίας και οι ανακοινωθείσες πρωταγωνίστριες εγγυόνται ριμέικ «πρώτης γραμμής».
Συγκεκριμένα, στο ριμέικ του «Suspiria» θα πρωταγωνιστήσουν η Tilda Swinton και η Chloe Grace Moretz, μαζί με την Dakota Johnson και η Mia Goth, ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Luka Guadagnino, γνωστός από το «A Bigger Splash». Τα γυρίσματα αρχίζουν αυτό το μήνα σε Ιταλία και Ουγγαρία και η ταινία αναμένεται να ανοίξει το 2017, δηλαδή, στην επέτειο των 40 χρόνων από το πρώτο «Suspiria».
Tilda Swinton


Chloe Grace Moretz

Αποτέλεσμα εικόνας για Dakota Johnson
Dakota Johnson

Αποτέλεσμα εικόνας για mia goth
Mia Goth

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της πρώτης ταινίας, καθώς και να ακούσετε τη μουσική που είχαν γράψει οι Goblin και η οποία επίσης θεωρείται κλασσική του είδους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου