Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Η μπάλα της Adidas για τον φετινό τελικό του Champions League

Η μπάλα του τελικού του Champions League είναι πάντα ξεχωριστή κι η φετινή είναι εμπνευσμένη από τα αξιοθέατα της πόλης που φιλοξενεί φέτος τον τελικό, το Μιλάνο. Κρατώντας και παρατηρώντας την, διακρίνεις τη Σκάλα του Μιλάνου και τη λιγότερο «διάσημη» Σκάλα του Κάλτσιο, ή αλλιώς Σαν Σίρο
Η μπάλα της Adidas για τον φετινό τελικό του Champions League

Μια ιδιαίτερα μεγάλη ποδοσφαιρική στιγμή, όπως ο τελικός του Champions League, δεν θα μπορούσε να μην τελεστεί με τη δική του, ξεχωριστή μπάλα.

Σίγουρα δεν είναι μια απλή μπάλα κι είναι δεδομένο ότι στο τέλος του αγώνα αρκετοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν ως ενθύμιο. 


Αφού λοιπόν η Adidas έδωσε την Ιταλική πινελιά και φινέτσα, πρόσθεσε έναν συνδυασμό από αστέρια (τι άλλο αφού μιλάμε για Champion League), τα οποία συνθέτουν το λογότυπο του θεσμού. 


Η εξωτερική της επιφάνεια είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει άψογο κράτημα και κορυφαία απόδοση. 

Το πάνελ της μπάλας είναι κολλημένο με θερμική επεξεργασία, παρέχοντας μια ενιαία επιφάνεια χωρίς ραφές για καλύτερη επαφή και τέλειο κοντρόλ. 

Η Finale Milano της Adidas λοιπόν, μας υπόσχεται έναν ανταγωνιστικό και θεαματικό Ισπανικό «εμφύλιο» ανάμεσα στις συντοπίτισσες Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ρrotothema.gr

Πηγή: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου