Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τότι: "Αξίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ρώμη"

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε με θέρμη για το ενδεχόμενο ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από τη Ρώμη ενώ "αποκάλυψε" και το μυστικό που τον κρατάει σε φόρμα ακόμα και στα 39 του χρόνια.

H Ρώμη διεκδικεί το χρίσμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και ο Φραντσέσκο Τότι είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας. "Η Ρόμα μπορεί να κερδίσει την κούρσα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.
Το λέω ως Ρωμαίος: είναι η πόλη που το αξίζει, ελπίζω πραγματικά να μπορέσει να φιλοξενήσει μία διοργάνωση τέτοιου επιπέδου", δήλωσε ο καπιτάνο της Ρόμα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε νεαρούς αθλητές, ενώ σε ερώτηση για το πως καταφέρνει ο ίδιος να πρωταγωνιστεί ακόμα και στα 39 του χρόνια, απάντησε:
"Όταν ήμουν μικρός κοιμόμουν με τη μπάλα, είχα πάντα έναν στόχο και τον έφτασα μέχρι τέλους. Το να είσαι πρωταθλητής σημαίνει πως είσαι δυνατός όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά κυρίως εκτός, στην καθημερινή ζωή. Να μένεις πάντα συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις, στους σημαντικούς στόχους.
Ο δικός μου στόχος ήταν να γίνω ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και όταν φτάνεις τα όνειρά σου σημαίνει ότι δούλεψες σωστά. Για να καταφέρεις πρέπει να εγκαταλείπεις όλα αυτά που σε απομακρύνουν από το να είσαι επαγγελματίας.
Είναι ζήτημα μυαλού: μόνο αν δεν καπνίζεις, δεν πίνεις και δεν κάνεις κάτι άλλο καταφέρνεις να παραμένεις σε υψηλό επίπεδο".
Για να καταλήξει αναφορικά με την πόλη της καρδιάς του, τη Ρώμη: "Δεν θα μπορούσα να διαλέξω ένα αγαπημένο μέρος, μου αρέσει όλη η Ρώμη. Κάθε μέρος έχει την ταυτότητά του, την ομορφιά του. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες".
Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου