Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Ο "τελικός των τελικών" στο Μιλάνο

Όλα είναι έτοιμα στο Μιλάνο για τον αυριανό (28/5, 21:45) μεγάλο τελικό  του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο. Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αναμένεται να καθηλωθεί στους δέκτες του, για να παρακολουθήσει την σπουδαία αναμέτρηση, ευελπιστώντας να δει έναν φανταστικό τελικό αντίστοιχο, με εκείνον του 2014 (4-1 υπέρ της Ρεάλ, στη Λισσαβώνα).
Ο "τελικός των τελικών" στο Μιλάνο

Oι δύο ομάδες έφτασαν σήμερα στην Ιταλική πόλη και στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Η Ρεάλ χρίζεται το φαβορί γι αυτή την αναμέτρηση, λόγω και της παράδοσης που έχει στην διοργάνωση αφού είναι η ομάδα με τα περισσότερα τρόπαια (10) από κάθε άλλη στο θεσμό. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φρόντισε να "ντοπάρει" τους παίκτες και να τους δώσει ένα επιπλέον κίνητρο για να κατακτήσουν το ενδέκατο. Αν καταφέρουν να πραγματοποιήσουν κάτι τέτοιο θα λάβει ο καθένας τους, το ποσό των 600.000€ έναντι των 400.000€ που έλαβαν στον τελικό του 2014.

Όσον αφορά, το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρονάλντο επέστρεψε από τον τραυματισμό και θα αγωνιστεί κανονικά. Ο μόνος παίκτης, που θα απουσιάσει από την ομάδα του Ζιντάν θα είναι ο Βαράν λόγω τραυματισμού.
ramos
Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σιμεόνε, δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη να παλέψει για την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου (Champions League) στην Ιστορία της. Ο Φερνάντο Τόρρες έδωσε πρώτος το σύνθημα της νίκης. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε το όνειρο που είχε από μικρός που δεν ήταν άλλο από το να σηκώσει το υπέροχο τρόπαιο της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με την ομάδα της καρδιάς του.
Οι "Ροχιμπλάνκος" θα παραταχθούν χωρίς απουσίες και με τους φορμαρισμένους Γκριεσμάν και Σαούλ θα προσπαθήσουν να γράψουν την δική τους ιστορία στην διοργάνωση. 
champions league 620
To μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποια ομάδα θα ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης...

Του Στέφανου Γκαναδάκη
Prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου