Σάββατο 21 Μαΐου 2016

"Χρόνια πολλά" με αριστουργήματα του Πίρλο

Με αφορμή τα 37α γενέθλια του Αντρέα Πίρλο, το Sport24.gr παρουσιάζει εκπληκτικά τέρματα του Ιταλού άσου, δίχως να περιλαμβάνονται εκτελέσεις φάουλ που είναι και η σπεσιαλιτέ του. "Ρουκέτες" έξω από την περιοχή. (VIDEOS).

To δεξί του πόδι είναι σκέτη μαγεία. Πασάρει με απίστευτη μαεστρία, απλώνει το παιχνίδι της ομάδας με τρόπο μοναδικό, αλλά είναι "φονικό όπλο" όποτε αποφασίσει να εκτοξεύσει μια "ρουκέτα" με στόχο τα αντίπαλα δίχτυα. Ένας διαρκής "πονοκέφαλος" για κάθε τερματοφύλακα.
Ο Αντρέα Πίρλο, έχει πραγματοποιήσει μια ονειρεμένη καριέρα, ζηλευτή και μοναδική. Σήμερα (19/5), ο σπουδαίος Ιταλός μέσος συμπλήρωσε 37 χρόνια ζωής και συνεχίζει να ομορφαίνει το ποδόσφαιρο, όπως μοναδικά κάνει εδώ και μια 20ετία.
Ο "μαέστρος" της "Βέκια Σινιόρα" και της εθνικής Ιταλίας, έχει πετύχει ορισμένες απίστευτες γκολάρες στην καριέρα του, που έχουν μείνει αξέχαστες. Όταν "κολλήσει" η μπάλα στο δεξί του, ένας κρύος ιδρώτας λούζει τον εκάστοτε αντίπαλο γκολκίπερ και όχι άδικα.
Το Sport24.gr, συγκέντρωσε τα έξι καλύτερά του γκολ με την φανέλα της Μίλαν, της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα" στη ροή του αγώνα και όχι με στημένη μπάλα. Το να βρεις αψεγάδιαστη εκτέλεση φάουλ του 37χρονου, δεν είναι και δύσκολο, γι' αυτό θυμίζουμε εκείνα που ήταν αριστουργηματικά και σημειώθηκαν με το τόπι να κυλάει στο χορτάρι.

Το "συστημένο" με την Πάρμα στο "Ένιο Ταρντίνι"


Η "ρουκέτα" με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"


Το εκπληκτικό σουτ στο "παραθυράκι" με την Βερόνα στο "Σαν Σίρο"


Το γκολ-λύτρωση στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο


Το υπέροχο τέρμα με την Γκάνα για το Μουντιάλ του 2006


Η φοβερή γκολάρα με την Αταλάντα


Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου