Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ιταλική αγορά έκανε ο κρόκος Κοζάνης

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ιταλική αγορά έκανε ο κρόκος ΚοζάνηςΗ είδηση αυτή ίσως να είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους ακόμα αμφιταλαντεύονται σχετικά με τις «αποδόσεις» στις συνεταιριστικές επιχειρηματικές κινήσεις των αγροτών.


Εντυπωσιακή πρεμιέρα στην Ιταλική αγορά έκανε ο κρόκος Κοζάνης. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας kozan.gr στο Unico, ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Ιταλίας, στον 20ό όροφο του πύργου Faro, στο Μιλάνο, διεξήχθη πρόσφατα φιλανθρωπική εκδήλωση με δέκα από τους πιο ξακουστούς Ιταλούς σεφ. O σεφ Tano Simonato, με ένα αστέρι Michelin, ενθουσίασε τους διακόσιους εκλεκτούς καλεσμένους με τη δημιουργία του: «Nιόκι κρόκο Κοζάνης, με τυρί κρέμα, προσούτο Πάρμας και μπέικον».
Στο τέλος της εκδήλωσης, ετέθη προς πώληση μια ειδική συσκευασία του κρόκου Κοζάνης των τριάντα γραμμαρίων και έφθασε στο αστρονομικό πόσο των δέκα χιλιάδων ευρώ. Υποστηρικτής της εκδήλωσης, μεταξύ άλλων, ήταν ο Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης, ενώ όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Αφρική.
Η είδηση αυτή ίσως να είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους ακόμα αμφιταλαντεύονται σχετικά με τις «αποδόσεις» στις συνεταιριστικές επιχειρηματικές κινήσεις των αγροτών.
Greekmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου