Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Εδώ ασχολούμαστε με το δελτίο στα αραβικά και στην Ιταλία η Μπίλντερμπεργκ “ψήνει” και μεταδόσεις του Καμπιονάτο


Θεούς και δαίμονες επικαλέστηκαν διάφοροι που θίχτηκαν από την μετάδοση του αραβόφωνου δελτίου στην ΕΡΤ...


Μέγιστο πολιτικό ζήτημα για μέρες... Απειλείται με ισλαμοποίηση η Ελλάδα; 

Οι κραυγές μπορεί να χαρακτηριστούν από κάποιους υπερβολικές πλην όμως αν δει το συμβάν κανείς σε συνδυασμό με άλλα δρώμενα στη γειτονιά μας πιθανόν να βγάλει πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα ή αντιθέτως να μπερδευτει τελείως...

Ενω λοιπόν εμείς ασχολούμαστε με το δελτίο στα αραβικά στη γειτονική μας Ιταλία η περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ έχει απλώσει για τα καλα΄τα πλοκάμια της και “ψήνει” ακόμη και μεταδόσεις του διάσημου ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, του Καμπιονάτο, στα αραβικά.

Η 50χρονη δημοσιογράφος Μόνικα Ματζιόνι, διευθύντρια της RAI από το 2013 και επανειλημμένως προσκεκλημένη της μυστικιστικής Λέσχης φέρεται να είπε το ΝΑΙ για μετάδοση των ιταλικών αγώνων στην αραβική γλώσσα!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Carlo Panella, η Monica Maggioni σκέφτεται για μια ραδιοφωνική εκπομπή στα αραβικά που θα μεταδίδει το σχολιασμό των ποδοσφαιρικών αγώνων στην αραβική γλώσσα.

"Ξέρω ότι η Monica Maggioni είναι οπαδός αυτής της ιδέας, ακόμη και η κυβέρνηση είναι ενθουσιασμένη.Θα ήταν ένας τρόπος για να διεισδύσει στην αραβική κοινότητα, να την εντάξει περισσότερο στην κοινωνία μας', δήλωσε Panella...

Έχει πάρει...γραμμή η κα Ματζιόνι από τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ;


Tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου