Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Η ιταλική μαφία κήρυξε… πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες


Σκηνές «φαρ ουεστ» αναβίωσαν στις πόλεις του ιταλικού Νότου. Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, η Μαφία κήρυξε… πόλεμο στους Αφρικανούς μετανάστες, με  το οργανωμένο έγκλημα να έχει δώσει εντολή σε μπράβους και εκτελεστές, να εντοπίζουν και να κυνηγούν μετανάστες, έστω και αν αυτό συμβαίνει μέρα-μεσημέρι, ανάμεσα σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες.


Μάλιστα, κυκλοφορεί πλάνο από κάμερες παρακολούθησης των Αρχών, που δείχνουν μέλη της Μαφίας σε δρόμο του Παλέρμο να επιτίθενται σε Αφρικανούς. Φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχει συμπλοκή, αλλά και πυροβολισμός. Συγκεκριμένα, μέλος της Μαφίας επιστρέφει στο… πεδίο της μάχης κρατώντας πιστόλι και πυροβολεί εναντίον των μεταναστών.


Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Λεολούκα Ορλάντο, δήλωσε πως η πόλη του είναι πλέον μία πόλη μεταναστών και πως η μαφία έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να περάσει τις απόψεις της, «θυμάμαι πριν 30 χρόνια, όταν η μαφία ήταν πανίσχυρη, έδιωχνε με τη βία τους μετανάστες από την πόλη. Πλέον δεν μπορεί να το κάνει...», τόνισε χαρακτηριστικά.


Δειτε εδώ το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου