Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Συνέντευξη Μιχαλολιάκου στην ιταλική L ’Espresso

Συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα L' Espresso παραχώρησε ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους «πρόσφυγες» και το Βατικανό: «Θα καταστρέψουν την ταυτότητα της Ελλάδος. Και ο Ποντίφικας που τους στηρίζει, ευνοεί τις διάφορες οργανώσεις που τους εκμεταλλεύονται».


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος: «H συνέντευξη του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στο ιταλικό περιοδικό κράτησε περισσότερο από μιάμιση ώρα, αλλά στο τέλος η L’ Espresso δημοσίευσε ένα μικρό κομμάτι το οποίο μάλιστα στην τελική του μορφή, είχε παραποιημένες τις ίδιες του τις ερωτήσεις, αλλά και κομμένες τις απαντήσεις του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής!.

Ακολουθεί η συνέντευξη:


- Κ. Μιχαλολιάκο, στις 16 Απριλίου, στο νησί της Λέσβου, θα έρθει ο Πάπας για να φέρει την αλληλεγγύη του στους περίπου 3000 απελπισμένους που είναι κλεισμένοι σε στρατόπεδο, χωρίς να κάνει διακρίσεις μεταξύ προσφύγων και μεταναστών. Γιατί εσείς που δηλώνετε Χριστιανοί Ορθόδοξοι, το βλέπετε διαφορετικά από τον Πάπα;

«Θα σας απαντήσω με μια ερώτηση: Θεωρείτε χριστιανική την δραστηριότητα των εγκληματικών οργανώσεων των Τούρκων και των Ευρωπαίων που σύμφωνα με τα στοιχεία της Europol κέρδισαν εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες, μόνο το 2015, τουλάχιστον 6 δισ. ευρώ;»

- Όχι βέβαια. Αλλά τότε γιατί δεν προτείνατε στο ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, το άνοιγμα ασφαλών δρόμων ώστε να πάνε οι πρόσφυγες και μετανάστες στην Ευρώπη, ενώ αντιθέτως προτείνατε ένα νόμο να θεωρείται αδίκημα η παράνομη μετανάστευση;

«Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν το ισλαμικό πρόσωπο των μεταναστών αυτών. Και βεβαίως τους πολέμους από τους οποίους δραπετεύουν, δεν τους κάναμε εμείς οι Έλληνες, αλλά οι Αμερικάνοι και οι Εγγλέζοι που δημιούργησαν το χάος στην Ελλάδα».

- Για ποιον σκοπό πιστεύετε;

«Να την κρατάνε όμηρο στα οικονομικά και κοινωνικά τους σχέδια, ώστε να μην μπορέσει να βγει ποτέ από την οικονομική κρίση και να εκμεταλλευτούν τις πλούσιες πηγές ενέργειας που υπάρχουν όπως είναι το αέριο στις θάλασσές μας. Δεύτερον, διότι η Ελλάς βρίσκεται σε μια στρατηγική θέση και είναι χρήσιμη στις ΗΠΑ και στην Αγγλία, ώστε να ελέγξουν την Μέση Ανατολή και την Ρωσία όπου εμείς οι Έλληνες έχουμε ένα πολύ δυνατό και ιστορικό δεσμό φιλίας. Το καλύτερο πράγμα για όλους τους τοκογλύφους – όπως έλεγε ποιητής Έζρα Πάουντ – και τους πολιτικούς, χάριν στους οποίους είμαστε προνομιακά θύματα, είναι να συνεχίσουν να κρατάνε τους πολίτες σαν ένα προτεκτοράτο τους. Τρίτον, είναι για να μας αναγκάσουν να πουλήσουμε την δημόσια περιουσία μας και τέλος αν και δεν υπάρχει τέλος, να μας εμποδίσουν να ενισχύσουμε τις εμπορικές μας σχέσεις με την Ρωσία, με την οποία μας ενώνει η Ορθόδοξη Πίστη. Όλοι φοβούνται τον Πούτιν διότι είναι σήμερα ο μοναδικός πραγματικός ηγέτης σε παγκόσμιο επίπεδο.»

- Όταν εσείς λέτε ότι οι μετανάστες είναι το 73% νέοι σε ηλικία μουσουλμάνοι μεταξύ 15 και 35 χρονών και όσον αφορά τους Σύριους που πρόκειται κυρίως για ανθρώπους που φεύγουν από τις περιοχές που κατέκτησε ο Άσσαντ και το 80% αυτών είναι ενάντια στην Ρωσία, τι θέλετε να δείξετε λέγοντας αυτά;

«Εγώ αναφέρω τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έγινε από ένα σημαντικό ελληνικό ινστιτούτο, την Kapa research και αναφέρει ότι αυτά τα άτομα απειλούν τον πολιτισμό μας, διαλύοντας την κοινωνία με μια ισχυρή δόση από Ισλάμ, με διακίνηση ναρκωτικών και πορνείας και σε λίγα χρόνια εξαιτίας του δημογραφικού μαρασμού της Ευρώπης και της δικιάς τους γονιμότητας θα καταστρέψουν την εθνική και θρησκευτική συνοχή της Ελλάδος.»

- Εσείς ξέρετε ότι ακριβώς για αυτόν τον δημογραφικό μαρασμό η Ευρώπη έχει ανάγκη από καινούργιους κατοίκους που θα είναι ιδανικοί για την εργασία και να πληρώνουν τους φόρους, άρα να στηρίξουν και τις συντάξεις των Ελλήνων;

«Ίσως αυτό μπορεί να ισχύει για την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά ασφαλώς όχι για την Ελλάδα στην οποία από τότε που ξεκίνησε η κρίση έφυγαν για το εξωτερικό 400.000 νέοι Έλληνες. Εμείς έχουμε ανάγκη αυτούς τους νέους να βρουν δουλειά στην πατρίδα τους, όχι όμως οι ισλαμιστές που μας μισούν και πολεμούν την κοινωνία μας.»

- Αν εσείς ήσασταν ο πρωθυπουργός, τι θα κάνατε για να σταματήσετε την εισροή των μεταναστών;

«Θα είχα χρησιμοποιήσει τον στρατό, τον μοναδικό θεσμό που έχει Τιμή και είναι δυνατός, ώστε να ελέγξει τα σύνορα μας και να εμποδίζει την εισροή μεταναστών από την Τουρκία. Με τη νεοοθωμανική κυβέρνηση του Ερντογάν είναι σε επαφή όλες οι μαφιόζικες οργανώσεις, όχι μόνο στην Μέση ανατολή αλλά και στην Ευρώπη.Θα είχα πιέσει μέσω της Ευρώπης την Τουρκία να μην εκμεταλλεύεται την μεταναστευτική κρίση, για να πάρει ως αντάλλαγμα από την Ε.Ε. την ελεύθερη μετακίνηση των Τούρκων πολιτών στην Ευρώπη».

- Πιστεύετε ότι οι απέραντες ακτές σας καθώς και τα πολλά νησιά που έχετε στην Ελλάδα και κάποια πολύ κοντά στην Τουρκία θα μπορέσουν να «σφραγιστούν» από τον στρατό;

«Δυστυχώς, τώρα είναι πολύ αργά. Έχουμε ήδη περισσότερους από 50.000 νέους λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα, που δεν μπορούν να μετακινηθούν διότι τα σύνορα είναι κλειστά στα Σκόπια, όπως και στα άλλα Βαλκανικά κράτη και την Αυστρία. Η κατάσταση είναι εκρηκτική, αρκεί να θυμηθούμε τι έγινε στην Ειδομένη την περασμένη Δευτέρα.»

- Αλλά, μόλις μπήκε σε εφαρμογή η συμφωνία των Βρυξελλών με την Άγκυρα η εισροή φαίνεται να έχει σχεδόν σταματήσει...

«Η συμφωνία δεν ισχύει και ούτε θα ισχύσει. Ο λόγος είναι η ηθική αδυναμία της ελληνικής κυβέρνησης, η ανικανότητα του υπουργείου των Εσωτερικών να εκτελέσει σε 15 μέρες τις αιτήσεις ασύλου οι οποίες και πολλαπλασιάστηκαν με μεγάλους ρυθμούς. Επίσης, έχουμε και την μη βούληση συνεργασίας με την Τουρκία, καθώς και τον καιρό, ο οποίος καλυτερεύει με την άφιξη του καλοκαιριού.»

- Ποιες είναι οι προβλέψεις σας;

«Υπήρξαν ήδη συμπλοκές μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών στην Χίο, επειδή πρόκειται για λαθρομετανάστες στους οποίους δεν αναγνωρίζεται, όπως και στους Μπαγκλαντεσιανούς και στους βορειοαφρικανούς, το δικαίωμα να αιτούνται άσυλο. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες οι συγκρούσεις θα αυξηθούν και η κατάσταση θα μπορούσε να μας ξεφύγει από τα χέρια.»

- Σε σχέση με την οικονομικο-πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, κατά την γνώμη σας ποιο ήταν το μεγαλύτερο λάθος που έκανε μέχρι στιγμής ο Τσίπρας;

«Το να κάνει, με το που έγινε κυβέρνηση, το αντίθετο από αυτό που είχε υποσχεθεί κατά την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά κυρίως το να ανοίξει τα σύνορα στους λαθρομετανάστες. Αυτό το λάθος θα του κοστίσει πολύ πολιτικά. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τις μάχες μας, παρόλη την συνωμοσία και την προσπάθεια από το μεγαλύτερο μέρος του συστήματος και της δικαιοσύνης να σβήσουν την Χρυσή Αυγή με την κατηγορία ότι είναι μια εγκληματική οργάνωση, μια κατηγορία για την οποία κατηγορούμαι και εγώ».

- Γιατί υποστηρίζετε ότι δεν είστε νεοναζί;

«Είμαστε Εθνικιστές και αντικαπιταλιστές και είναι γελοίο και φετιχιστικό να είσαι «ναζί» το 2016. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και παλεύουμε για τα συμφέροντα του λαού μας, όχι για τους τραπεζίτες, τις πολυεθνικές και την Γερμανία».

Εspresso.repubblica.it

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου