Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η ήττα της Νάπολι, η πίτσα και η σύλληψη ενός αρχιμαφιόζου!

Βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα να χάνει, παρήγγειλε μια πίτσα και μετά από 12 χρόνια κυνηγητού βρέθηκε στη φυλακή.

Η ήττα της Νάπολι, η πίτσα και η σύλληψη ενός αρχιμαφιόζου!


Τι σχέση μπορεί να έχει ένα ντέρμπι του καμπιονάτο με τη σύλληψη ενός εκ των πιο επικίνδυνων κακοποιών της Ιταλίας;

Φαινομενικά καμία, ωστόσο η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς η Ιταλική αστυνομία μπόρεσε να φτάσει στη σύλληψη του Ρομπέρτο Μανιανέλο, εξαιτίας του ποδοσφαιρικού αγώνα Ίντερ - Νάπολι.

Ο Μανιανέλο, επικεφαλής της Καμόρα στην συνοικία Σκάμπια της Νάπολι, καταζητείτο από τις αρχές για τη δολοφονία των Φούλβιο Μοντανίνο, Κλαούντιο Σαλιέρνο (το μακρινό 2004) που ήταν η αφορμή για ένα άνευ προηγουμένου αιματοκύλισμα μεταξύ των συμμοριών της Σκάμπια που κόστισε τη ζωή σε 70 ανθρώπους (μέλη της Καμόρα αλλά και αθώους).

Το βράδυ του Σαββάτου ο περιβόητος φυγάς βρισκόταν στη βίλα του και παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του Νάπολι, η οποία αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Ίντερ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη του τίτλου καθώς οι «παρτονοπέι» ήταν ήδη στο -6 από την Γιουβέντους.

Στο ημίχρονο η Ίντερ είχε πετύχει δύο γκολ εις βάρος της Νάπολι κι ο Μανιανέλο έκανε το μοιραίο λάθος. Ποιο ήταν αυτό; Παρήγγειλε πίτσα για να πνίξει τον καημό του και ενημέρωσε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας.

Κανείς τους δεν αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός που έφερε την παραγγελία ήταν αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο στους συναδέλφους του και σε χρόνο ρεκόρ η βίλα καταλήφθηκε από τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Μανιανέλο την ώρα που περίμενε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο κι απολάμβανε την συντροφιά της φίλης του.

Κι ο καημός του είναι διπλός, αφού και στη φυλακή βρέθηκε κι η Νάπολι έχασε τελικά με 2-0.


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου