Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πικέ: «Αξιζε να περάσει η Γιούβε, μπορεί την κούπα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζεράρ Πικέ

Την ανωτερότητα της Γιουβέντους παραδέχθηκε ο Ζεράρ Πικέ τονίζοντας πως οι Ιταλοί μπορούν να κατακτήσουν το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Γιουβέντους με άμυνα για σεμινάριο κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ παραδέχθηκε την ανωτερότητα των αντιπάλων του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Γιουβέντους είναι μια μεγάλη ομάδα και σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη στα δύο παιχνίδια που δώσαμε. Άξιζε να προκριθεί και της εύχομαι τα καλύτερα, μπορεί να κατακτήσει την κούπα».

Για την αποθέωση από τον κόσμο παρά τον αποκλεισμό: «Νομίζω πως είναι ένας σκληρός αποκλεισμός, αλλά το τραγούδι του κόσμου τα τελευταία λεπτά θα το θυμόμαστε για πάντα. Από τις λίγες φορές που στο γήπεδο αυτό μετά από ήττα γίνεται αυτό και πραγματικά είμαι περήφανος».

Για το ντέρμπι με την Ρεάλ: «Είμαστε άνθρωποι και σίγουρα ένας αποκλεισμός επηρεάζει, αλλά θα προσπαθήσουμε αυτό να γίνει το λιγότερο δυνατό. Εμείς θα πάμε στο Μπερναμπέου για να κερδίσουμε, δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου