Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Οι Έλληνες έβλεπαν... Λάουρα και οι Ιταλοί Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους!


Στην Ελλάδα επικρατεί φέτος παράκρουση για το Survivor και στην Ιταλία για την Γιουβέντους! Διαβάστε για τα τρελά τηλεοπτικά νούμερα που έκανε το παιχνίδι της με Μπαρτσελόνα.

Η τηλεοπτική εκπομπή που κάνει θραύση τη φετινή σεζόν στη χώρα μας και συνιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα κόνσεπτ που έχουν εμφανιστεί είναι σίγουρα το Survivor και η επιτυχία του εν λόγω ριάλιτι είναι πως δεν έχει... αντίπαλο ό,τι και αν παίξει απέναντί του!

Ακόμα και την Τετάρτη που το Champions League είχε την τιμητική του με το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους και Μονακό-Ντόρτμουντ το κοινό του Survivor παρέμεινε πιστό, θέλοντας να δει τι θα έκαναν η Λάουρα Νάργες, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Λάμπρος Χούτος, ο Γιώργος Χρανιώτης και τα άλλα παιδιά που δοκιμάζουν τις αντοχές τους στον Άγιο Δομίνικο.

Την ώρα πάντως που στην Ελλάδα το εν λόγω παιχνίδι έκανε θραύση στην Ιταλία ήταν όλοι καρφωμένοι στους δέκτες τους το βράδυ της Τετάρτης, με το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους να γίνεται το αθλητικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση τη σεζόν 2016-17!

Το παιχνίδι μεταδόθηκε απευθείας από το Premium Sport και το Canale 5 που ανήκουν στον όμιλο της Mediaset (ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι) και έσπασε κάθε ρεκόρ καθώς είχε μερίδιο 41% και εκτιμάται πως το παρακολούθησαν 11.857.000 τηλεθεατές.

Πιο αναλυτικά, το ματς το παρακολούθησαν 10.721.000 τηλεθεατές μέσα από το Canale 5 με 37,51% μερίδιο (47,5% σε ηλικίες από 15 έως 24 ετών) ενώ μέσα από το Premium Sport HD το είδαν 1.136.000 θεατές με το μερίδιο να φτάνει στο 3,97%.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς αριθμών το αθλητικό γεγονός με τη δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση ήταν ο πρώτος προημιτελικός της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα ενώ την πεντάδα την συμπληρώνουν τρία ματς της εθνικής ομάδας κόντρα σε Ισπανία, Σκόπια και Γερμανία.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου