Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγινε… Καρδινάλιος

Αποτέλεσμα εικόνας για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Τα ράσα έβαλε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ταξίδεψε στη Ρώμη.

Πρωταγωνιστεί στη νέα τηλεοπτική σειρά του Netflix, “Subbura” που θα κάνει πρεμιέρα σε όλη την Ευρώπη τη σεζόν 2617-2018.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγινε… Καρδινάλιος

Ο ηθοποιός βρίσκεται στη Ρώμη από τη Μ. Δευτέρα μαζί με τη σύζυγο του Μπέσυ Μάλφα και τα παιδιά τους.


Αποτέλεσμα εικόνας για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης Αστέρας Ραχούλας

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας παραγωγικός χειμώνας. Από τη μια τα γυρίσματα για τη σειρά "Αστέρας Ραχούλας", από την άλλη η παράσταση "Εκτός ύλης" ή' "Ο μονόλογος ενός καθ' ομολογία παραλόγου του Κώστα Λεϊμονή και ανάμεσα σε αυτά ταξίδευα κάθε εβδομάδα για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς "Subbura". 


Αποτέλεσμα εικόνας για Γεράσιμος Σκιαδαρέσης "Εκτός ύλης"

Πρόκειται για μια σειρά 10 ' επεισοδίων του Netflix, ένα τηλεοπτικό θρίλερ που εμπλέκει το Βατικανό με τη μαφία το οποίο θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα την επόμενη σεζόν. Υποδύομαι τον δονσινιόρ Θεοδοσίου, έναν καρδινάλιο που είναι οικονομικός υπεύθυνος στο Βατικανό, ο οποίος ανήκει στην ομάδα των κληρικών μέσα στο Βατικανό που προσπαθεί να επιφέρει κάθαρση και απεμπλοκή από τη μαφία. Δυστυχώς, ο δον Θεοδοσίου έχει τις αδυναμίες του, είναι μπλεγμένος σε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, το οποίο, αν δημοσιοποιηθεί θα του στοιχίσει τη θέση του. Αυτό περιπλέκει τα πράγματα. Συμμετέχω στα έξι από τα δέκα επεισόδια της σειράς, τα γυρίσματα της οποίας θα ολοκληρωθούν τον Μάιο» τόνισε στις Ειδήσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έγινε… Καρδινάλιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου