Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Στην Ιταλία δεν έχει Survivor και έβλεπαν όλοι Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα!


Πάρτι δεν έκανε μόνο η Γιουβέντους κόντρα στην Μπαρτσελόνα αλλά και το ιταλικό κανάλι που κάλυψε τηλεοπτικά τον αγώνα, με τα νούμερα της τηλεθέασης να χτυπούν... κόκκινο!

Στη χώρα μας το ελληνικό φίλαθλο κοινό βρέθηκε μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα το βράδυ της Τρίτης καθώς από τη μία υπήρχε η τιτανομαχία στο Τορίνο μεταξύ Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα και από την άλλη ένα ακόμα επεισόδιο του άκρως δημοφιλούς ριάλτι "Survivor" όμως στη γειτονική Ιταλία δεν είχαν τέτοια "θέματα".

Το ματς στο "Juventus Stadium" ήταν εκείνο που όχι μόνο τράβηξε το ενδιαφέρον του κόσμου αλλά αυτο που τους κράτησε καθηλωμένους μπροστά στις τηλεοράσεις τους, με τους ανθρώπους του Canale 5 και του Mediaset Premium να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης.

Όπως έγινε γνωστό, υπολογίζεται πως γύρω στους 11.000.000 τηλεθεατές είδαν συνολικά το παιχνίδι από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους (9.891.000 μέσω του Canale 5 και 1.200.000 μέσω του Premium Sport), με το συνολικό τηλεμερίδιο να φτάνει το 40%!.

Το ίδιο ακριβώς δίδυμο καναλιών θα καλύψει και τον αγώνα ρεβάνς στο Camp Nou και δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Γιουβέντους θα απέχει 90 λεπτά από το να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου