Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Λουίς Ενρίκε:«Η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει το Champions League»

Λουίς Ενρίκε:«Η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει το Champions League»

«Η Γιουβέντους μπορεί να κερδίσει το Champions League». Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε ο Λουίς Ενρίκε, μετά το τέλος και του δεύτερου αγώνα με την πρωταθλήτρια Ιταλίας στο Camp Nou.Ισως επιπλεόν επειδή μόνο δύο φορές στο παρελθόν, όπως σημειώνει η Gazzetta Dello Sport, η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει σε 180 λεπτά (δύο ματς).

«Η Γιουβέντους έχει ένα μεγάλο προπονητή, σπουδαίους παίκτες και έκανε έναν καλό αγώνα. Εχει όλες τις πιθανότητες να κερδίσει το Champions League», είπε ο Ισπανός προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Ηταν ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, η μία από ανάγκη και η άλλη επειδή δεν ήθελε να μείνει μόνο πίσω. Υπήρξαν ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ. Θέλω να σταθώ στην στάση των παικτών μου και των φιλάθλων. Θα ήταν δίκαιο να νικήσουμε. Κάναμε ένα πρώτο μέρος στο Τορίνο πολύ φτωχό και αυτό μας άφησε έξω. Τώρα στρεφόμαστε στο πρωτάθλημα. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε ένα φιλόδοξο σύλλογο, που έχει την ετικέτα του φαβορί. Είναι μία νύχτα  που πρέπει να είμαστε περήφανοι», πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου