Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Eurovision 2017: Αυτά είναι τα πρώτα προγνωστικά. Τι γίνεται με την Ελλάδα?


Eurovision 2017: Ούτε ένας μήνας δεν εμεινε για τον διαγωνισμό τραγουδιού στον οποίο, ως γνωστόν, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει η Demy.

Αποτέλεσμα εικόνας για demy this is love eurovision

Mετά την περσινή αποτυχία (μείναμε μετά από χρόνια εκτός τελικού, τερματίζοντας μάλιστα στις τελευταίες θέσεις του ημιτελικού), φέτος όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στον τελικό της 13ης Μαΐου με το «This Is Love».

Το ελληνικό τραγούδι θεωρείται από τα φαβορί για να περάσει στον τελικό από τον α’ ημιτελικό («πληρώνει» μόλις 1,10 κατά μέσο όρο), ωστόσο στη μεγάλη βραδιά, αν επιβεβαιωθούν οι μέχρι στιγμής προβλέψεις, δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια διάκριση. Και αυτό γιατί η Demy με το τραγούδι της δίνονται ως 12ο φαβορί για να κατακτήσουν την πρωτιά, με μέσο όρο αποδόσεων στο 27,00.

Αποτέλεσμα εικόνας για «Occidentali’s Karma» του Francesco Gabbani

Με βάση τις αποδόσεις όπως έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα, 16 Απριλίου, το μεγάλο φαβορί να σηκώσει φέτος την… κούπα είναι η Ιταλία. Εδώ και αρκετό καιρό, το τραγούδι «Occidentalis Karma» του Francesco Gabbani βρίσκεται στην πρώτη θέση με απόδοση λίγο πάνω-λίγο κάτω από 2.00. Και όπως όλα δείχνουν, φέτος πιθανότατα να είναι η σειρά των γειτόνων μας, που τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει στα σοβαρά τον διαγωνισμό της Eurovision.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου